USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцькому пологовому – нове обладнання для порятунку немовлят

27 Квітня 2022 18:08
Нещодавно технічна база Луцького пологового будинку поповнилася новим обладнанням – транспортним інкубатором для новонароджених з кисневим обладнанням та транспортним респіратором. Він призначений для безпечного перевезення діток, що потребують термінової медичної допомоги, а також для їх транспортування з одного відділення (операційної, пологової) до іншого.

Новий інкубатор українського виробництва забезпечує комфортний температурний режим та надійний захист маляти від забрудненого повітря. Перевезення без втрати тепла може здійснюватися навіть при температурі навколишнього середовища у 0 градусів. Це забезпечується не тільки завдяки точній роботі нагрівальних елементів і конвекцією теплого повітря, а й завдяки подвійному акриловому склу.

Інкубатор може працювати як від змінного і постійного струму (12 або 24 В), так і автономно – до години від батареї.

Важливо, що цей транспортний інкубатор обладнаний респіратором та системою подачі кисню. За допомогою цього можна регулювати значення тиску під час вдиху та видиху, підтримувати постійне та рівномірне насиченням киснем.

Апарат було придбано для комунальної установи за кошти із бюджету Луцької міської територіальної громади. Його вартість – 386800,00 грн. КП «ЛКПБ» є медичним закладом вторинної медичної допомоги, що забезпечує надання своєчасної, цілодобової, кваліфікованої акушерсько-гінекологічної та неонатологічної допомоги населенню Волинської області. Протягом року в цих стінах народжується майже 2000 немовлят. 10% з них потребують додаткової вузькопрофільної неонатальної допомоги, в чому дуже посприяє новий транспортний інкубатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus