USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Луцькому педагогічному коледжі відкрили телестудію

12 Травня 2023 16:09
Студенти Луцького педагогічного коледжу отримали власну професійну телестудію.

Про це повідомила народна депутатка Ірина Констанкевич.

«Сьогодні (11 травня, – ред.) разом з представниками влади області, керівництвом та учнями педколеджу відкрили та стали першими відвідувачами «ЛПКмедіа».

Вітаю і щиро дякую дотичним до створення важливого каналу комунікації на базі освітнього закладу!

Переконана, що студентам є що показати та розказати, а професійна студія стане хорошим майданчиком для цікавих ефірів та профорієнтаційної роботи.

Успіхів та примноження здобутків Луцькому педагогічному коледжу!» – йдеться у повідомленні.

Як повідомили в облраді, у новоствореній студії під назвою «ЛПКмедіа» студенти зможуть розвинути свої комунікаційні, лідерські якості, проявити творчу ініціативу та креативне мислення, отримати практичні журналістські навички та взяти участь в інтерактивному медіамайданчику для цікавих ефірів та профорієнтаційної роботи.

Як зазначив ректор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук, ініціатива створення студії виходила від студентів. «Наш пріоритет – якісна освіта і якісна освітня діяльність. В закладі – чудові комфортні аудиторії, висококваліфікований професорсько-викладацький склад, який робить усе для наших студентів. І ми продовжимо цю роботу», – наголосив Петро Бойчук.

Студенти педколеджу активні не тільки в навчанні, але й працюють над саморозвитком. Так, вони почали випускати відеоролики на платформі Youtube, в яких розповідають про навчання в коледжі. Вже започаткували цикл передач, в яких знайомили абітурієнтів та студентів закладу із спеціальностями, умовами навчання та можливостями працевлаштування. Гостями ефірів стають викладачі, успішні випускники коледжу, спеціалісти різних галузей освіти та самі студенти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ніхто Показати IP 12 Травня 2023 18:56
В країні війна, а вони телестудії відкривають в педагогічному коледжі.. Нема розуму, то й на базарі не купиш
Starlink до Ніхто Показати IP 4 Червня 2023 21:49
А у війну людям потрібно зупинити навчання, розвиток, перестати займатися хобі, власною справою? Давайте виростимо тупе є, нерозвинене покоління, яке не зуміє відбудувати Україну після війни, не зуміє відстоювати інтереси держави на міжнародному рівні, і так далі. Тому цитата - нема розуму, то на базарі не купиш дуже доречна буде Вам, якщо ви такі елементарні оечі не розумієте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus