USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У луцькому парку розчищають набережну зону біля Стиру

1 Червня 2018 16:27
Сьогодні, 1 червня розпочалися роботи по очищенню набережної зони в Луцькому парку біля річки Стир.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив депутат Луцької міської ради Григорій Недопад.

Тут вирівнюється і очищується територія причалу, видаляється аварійна рослинність, вирівнюється схил, планується формування ще одного спуску до води, пише депутат.

Із проханням про благоустрій набережної уздовж пляжу до Григорія Недопада звернувся Олександр Лукашевський, голова й учасник громадських організацій, зокрема Центру фізичної культури і оздоровлення, а також «Асоціації зимового плавання і фізичної культури», в яку входять близько 270 учасників, котрі загартовуються на набережній річки Стир.

Отож, зазначає Григорій Недопад, очищення стартувало, сьогодні здійснено лише початковий етап, адже уздовж річки є чимало аварійних дерев, які нависають над водою і в будь-який час можуть обвалитися або навіть травмувати людину. Вони також підлягатимуть видаленню. Робіт у цій зоні передбачено ще дуже багато, крок за кроком будемо реалізовувати задумане і розвивати наш парк, аби він став комфортним, гарним і безпечним для лучан, йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ст.морж Показати IP 1 Червня 2018 16:42
Дуже добре.
вап до Ст.морж Показати IP 1 Червня 2018 16:54
Добре, але навіщо починати роботи під час відкриття купального сезону??? Невже неможна було це зробити весною??? Весна, до речі, була без дощів, і Стир не розливався...
Анонім до вап Показати IP 1 Червня 2018 17:24
Так вибори ж.Нас поставили перед вибором(фактом) або цей,або інший і всі від Палиці,так що вибору в нас не має!!!Так як з маршрутками,місяць готували нас і підняли вартість.п.с.
жора Показати IP 2 Червня 2018 14:37
укроп не спить- а працює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus