USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У луцькому ліцеї №14 школярів і випускників із закінчення навчального року вітала нардепка

31 Травня 2024 21:10
В усіх школах Луцька 31 травня – особливий день: це і підсумок року, і кардинальні зміни – підготовка до вступу у вищий навчальний заклад. Розпочинали урочистості виконання Державного Гімну, хвилиною мовчання віддали шану Героям, які полягли за незалежність та цілісність України.

Школярів і випускників ліцею № 14 імені Василя Сухомлинського із завершенням навчального року привітала народна депутатка України Ірина Констанкевич.

«Сьогодні на плечі випускників покладено велика відповідальність: перед собою, перед батьками, країною і наступними поколіннями українців. Знання і навички отримані вами формуватимуть майбутнє України.

Цінність власної культури, свободи ідентичности, які дали вам батьки та вчителі, необхідно пронести через все життя, не зрадити їх і передати нащадкам», – наголосила нардепка.

Читати ще: Скільки випускників та медалістів цьогоріч на Волині

Також Ірина Констанкевич процитувала полеглу на війні госпітальєрку Ірину Цибух: «Щоб мати свободу, треба мати ще інші цінності, треба розуміти себе, добре знати, хто ти для себе є, що таке особисте щастя і як тобі до нього дійти. Маючи відповідь на ці запитання, найважливіше залишається йти».

«Щемно, але водночас гірко було сьогодні цитувати полеглу на війні Ірину Цибух. Це такі важливі і такі потрібні слова на порозі нового життя, напередодні Дня захисту дітей, напередодні випускного, складання іспитів.

Довіряйте собі, чуйте себе, любіть себе. Успіхів вам, школярі і випускники, миру, Перемоги! Слава Україні!» – наголосила нардепка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 31 Травня 2024 23:39
Оце щастя дiтям випалр в життi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus