USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

У луцькому дитсадку замінять покрівлю за 3,5 млн

30 Жовтня 2022 07:12
Поточний ремонт будівлі, який включатиме заміну покрівлі з утепленням, проведуть у дошкільному навчальному закладі № 31, що в Луцьку на проспекті Соборності, 21а.

Про це йдеться на сайті Prozorro. Тендер оголосив департамент освіти Луцької міської ради. Аукціон заплановано на 1 листопада.

Очікувана вартість ремонту дитсадка № 31 у Луцьку становить 3,5 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть армування підстильних шарів, улаштування цементної стяжки, улаштування покрівлі з полівінілхлоридних мембран з утепленням мінеральною ватою у два шари, встановлення лійок внутрішнього водостоку, ремонт місць перетину покрівлі, огородження покрівлі перилами, ремонт цегляної кладки стін окремими місцями та вентканалів, улаштування каркасу ізоляції, блискавкозахист тощо.

Усі роботи із заміни покрівлі з утепленням у дошкільному навчальному закладі мають закінчити до 15 грудня цього року.

Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме 10 років.

Нагадаємо, до кінця листопада запланували відремонтувати дах протирадіаційного укриття Лищенського ліцею Підгайцівської сільської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus