USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У луцькій лікарні пацієнтці видалили 3-кілограмову міому

20 Червня 2024 11:29
У клінічній лікарні Луцького медичного обʼєднання прооперували жінку з великою міомою.

«Звернулась пацієнтка 1966 року народження з матковою кровотечею. Крім того, у неї виявили анемію, жінка скаржилась на виражену загальну слабкість, головокружіння. Після обстежень пацієнтку прооперували і видалили міому вагою 3 кілограми», – повідомила завідувачка гінекологічного відділення Алла Воробей.

Що найцікавіше: пацієнтка працювала медсестрою в одному з навчальних закладів області і щорічно, «проходила» медогляд. Три роки жінка до гінеколога не зверталася.

Читати ще: Містили волосся, нігті, шкіру: 17-річній волинянці видалили три пухлини

У лікарні наголошують – жінкам слід регулярно приходити огляд у лікаря-гінеколога. Це дозволить вчасно виявити гінекологічні та онкологічні захворювання, які успішно лікуються у нас сучасними методами, новітньою досконалою апаратурою та інструментами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus