USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцькій громаді видалять близько 200 аварійних і сухостійних дерев

10 Червня 2023 11:44
На території Луцької міської громади запланували роботи з видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев.

Торги для пошуку виконавця цих робіт на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Очікувана вартість послуги з видалення дерев на території громади становить 960 тисяч гривень.

Серед вимог – чітке дотримання правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, дотримання природоохоронного законодавства, техніки безпеки та охорони праці.

Ідеться про видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев у кількості 159 одиниць в умовах міського середовища зі збиранням і вивезенням деревини. Зокрема, про видалення 51 дерева висотою понад три метри вручну та про механізоване видалення решти дерев.

Термін надання послуг – до 15 листопада цього року.

Нагадаємо, департамент ЖКГ Луцької міської ради оголосив також тендер на послуги з очистки меліоративних каналів на території Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки з метою покращення санітарного стану парку та прилеглої до каналів території в межах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волиняка Показати IP 10 Червня 2023 12:33
Оце видалення - аби списати гроші та за рахунок бюджету отримати безкоштовні дрова для місцевої котельні
Анонім Показати IP 12 Червня 2023 00:04
замість сухостійних, аварійних та фаутних дерев видаляють хороші квітучі гарні здорові дерева і ніхто не реагує, із гарного зеленого міста роблять кам'яний мішок або пустелю ще і за кошти містян

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus