USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцькій громаді відремонтували вісім вулиць. Де саме

18 Жовтня 2022 20:36
Майже три десятки вулиць та доріг Луцької міської територіальної громади відремонтують цьогоріч. Більшу частину з них вже зробили, де-не-де роботи тривають, а ще частину розпочнуть ремонтувати незабаром, аби встигнути завершити за хорошої погоди.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

Луцький міський голова Ігор Поліщук сьогодні особисто оглянув хід ремонтних робіт. У селі Милушин уже відремонтовано понад 2,6 кілометра дороги на вулиці Хутірській, залишилось облаштувати лише узбіччя. На ремонт спрямовано 9,5 млн грн.
«Не дивлячись на те, що в країні воєнний стан та дуже непростий час, інфраструктура нашої громади має бути в нормальному стані. Ми стараємося підтримувати та ремонтувати дороги, – каже Ігор Поліщук. –Цього року приділили увагу дорогам в секторі приватної житлової забудови, як в наших старостинських округах, так і в Луцьку. Роботи тривають в доволі хорошому темпі, на них є відповідна гарантія, тому намагаємося навіть в такий непростий час, зробити людям трошки краще. Більшість цих доріг були такими, що людям було важко пройти, особливо в дощову погоду, автомобілі їздили через ями. Ми обрали одні з найгірших доріг та прийняли рішення їх ремонтувати».

Читати ще: У селі Луцької громади за 4,5 млн зроблять дорогу

Дороги вже відремонтовано на вулиці Лісовій у Заборолі та Лисенка у Великому Омелянику. В Луцьку шляховики вклали асфальтне покриття на вулицях Салтикова-Щедріна та Балакірєва. Тим часом у Дачному триває ремонт на вулицях Гагаріна та Івана Франка, а в Прилуцькому відремонтовано вулицю Андрузького.

Нагадаємо, поточні ремонти запланували у Брищі та Тарасовому Луцької громади. Там відремонтують вулиці Молодіжну та Лісову відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Васька Показати IP 18 Жовтня 2022 20:45
У Милушині пан мер проклав асфальт до свого будинку, якби там не поселився, громада би і далі стрибала по вибоїнах ...
123 Показати IP 18 Жовтня 2022 22:15
Про вулицю Городецька забули? Ями місцями по коліна!!!
Лють Показати IP 20 Жовтня 2022 12:02
Двір Грушевського 8-10. Практично центр міста. Зайдіть. Лише не забудьте гумові рибальськічоботи, бо засмокче по коліно... 40 років нічого не робиться і в черзі не стоїть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus