USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Як допомогти ЗСУ з-за кордону: у Луцькій громаді створили офіційний рахунок

15 Березня 2022 14:32
Для підтримки Збройних сил України, тероборони з-за кордону відкрили офіційний мультивалютний рахунок, інформує ЛМР.

Аби закумулювати необхідні ресурси і спрямувати їх на нагальні потреби українських захисників, у Луцькій громаді створено офіційний благодійний фонд допомоги Збройним силам України від Луцької територіальної громади - «Стоп російській агресії. Разом до перемоги» (надалі – Фонд).

За ініціативою Луцької міської ради, на базі КП "Луцькводоканал" вже відкрили рахунки фонду, на які кожен небайдужий може надіслати фінансову допомогу. Допомогти можуть не тільки українці, але й жителі інших держав, а також наші земляки за кордоном. На рахунок вже поступають кошти, які будуть використані для забезпечення українських захисників, оснащення Луцького військового госпіталю, закупівлі медикаментів, обладнання, бронежилетів, захисного спорядження, проведення ремонтних робіт у медичних шпиталях тощо.

На рахунок фонду можна надсилати кошти у євро, злотих, доларах, фунтах. Благодійний фонд відкрито на базі КП "Луцькводоканал", оскільки такий спосіб відповідний чинному законодавству і дозволяє налагодити швидку і ефективну роботу фонду, оптимізувати і забезпечити прозорий процес накопичення та розподілу коштів.

У подальшому КП "Луцькводоканал" оприлюднить інформацію про обсяги фінансових надходжень і їх розподіл.

Фонд має також гривневий рахунок. Детальна інформація про положення фонду розміщена на сайті КП "Луцькводоканал" у розділі "Про нас".

Реквізити благодійного фонду: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО „ДЕРЖАВНИЙ ЕКСПОРТНО-ІМПОРТНИЙ БАНК УКРАЇНИ” ФІЛІЯ В М. ЛУЦЬКУ https://www.eximb.com/ua/business/financial/perelik-bankiv-korespondentiv/

Банк одержувача: Філія АТ „Укрексімбанк” в м. Луцьку 43025, Україна, м. Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 5.

Bank of beneficiary: The state export-import bank of Ukraine, Lutsk branch 43025, Ukraine, Lutsk, B. Khmelnytskogo str. 5.

Назва клієнта, юридична адреса Одержувач: КП "Луцькводоканал" Рахунок UA503223130000026005000049784 43010, ОБЛАСТЬ ВОЛИНСЬКА, м. ЛУЦЬК, вул. ДУБНІВСЬКА, буд. 26

SWIFT: EXBS UA UXXXX
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus