USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Луцькій громаді створюють три дитсадки

23 Грудня 2021 09:12
У межах Луцької міської територіальної громади створюють три заклади дошкільної освіти комунальної власності. Зміни пов’язані з реформуванням галузі освіти, згідно з якими заклади дошкільної освіти мають бути відокремлені від закладів загальної середньої освіти.

Про це стало відомо 22 грудня під час засідання чергової сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули три проєкти рішень про створення таких комунальних закладів: «Рокинівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №50 Луцької міської ради», «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №36 Луцької міської ради» та «Княгининівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №49 Луцької міської ради».

Ці заклади виокремлять зі структурних підрозділів Рокинівського ліцею №38, Луцької гімназії №14 та Княгининівського ліцею №34 відповідно.

Можливість продовжувати здобувати дошкільну освіту в цих закладах вихованці матимуть із 1 січня 2022 року.

Нагадаємо, в Луцьку перейменовують Палац учнівської молоді, гімназію №14 та гімназію №20.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus