USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Луцькій громаді прощатимуться з Героями Дмитром Домарецьким, Сергієм Козаром та Максимом Устимчуком

10 Квітня 2024 14:24
У четвер, 11 квітня, об 11 годині у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбудеться відспівування двох військовослужбовців: Домарецького Дмитра Павловича (26.05.1996 року народження) та Козара Сергія Ярославовича (25.06.1986 року народження).

У п’ятницю, 12 квітня, об 11 годині у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбудеться відспівування Устимчука Максима Васильовича (08.10.1998 року народження), який був призваний на військову службу та загинув 07 березня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Терни Донецької області.

Про це повідомили у міськраді.

Лучанин Домарецький Дмитро Павлович був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду кулеметника 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти 2 окремого стрілецького батальйону.

Солдат Домарецький Дмитро Павлович загинув 23.05.2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Лиман Донецької області.

Лучанин Козар Сергій Ярославович був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду радіотелефоніста 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

Солдат Козар Сергій Ярославович загинув 22.01.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Новодарівка Запорізької області.

Мешканець с. Зміїнець Луцької міської територіальної громади Устимчук Максим Васильович був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду гранатометника 1 відділення 2 взводу спеціального призначення 2 роти спеціального призначення (на бронетранспортерах) 3 батальйону спеціального призначення.

Солдат Устимчук Максим Васильович загинув 07.03.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Терни Донецької області.

Поховають Дмитра Домарецького у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, Сергія Козара – на кладовищі у селі Шепель, а Максима Устимчука – на кладовищі у селі Зміїнець.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus