USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Луцькій громаді перейменували ліцей

Сьогодні 15:19
Депутати Луцької міської ради проголосували за зміну назви ліцею №28, що на вулиці Дубнівській. Також обранці громади затвердили нову редакцію статуту цього закладу освіти.

Про це стало відомо 31 липня на сесії Луцької міської ради.

Тепер офіційна назва ліцею – комунальний заклад загальної середньої освіти «Луцький ліцей № 28 з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради».

Читати ще: Департаменту освіти Луцької міськради передали в користування земельну ділянку

«У зв’язку із неправильним визначенням назви ліцею №28 виникла необхідність внести зміни у назву цього закладу та перезатвердити Статут у новій редакції. Затвердження та забезпечення реєстрації Статуту у встановленому законодавством порядку сприятиме належному функціонуванню ЗЗСО та отриманню якісної освіти її здобувачами», – йдеться в пояснювальній записці.

Натомість старе найменування – «Луцький ліцей №28 Луцької міської ради з посиленою фізичною підготовкою» – втратило актуальність.

Директору навчального закладу Валерію Полюховичу доручили провести реєстрацію нової редакції Статуту комунального закладу у встановленому законом порядку.

Як інформували раніше, Департаменту освіти передали компостери, куплені завдяки міжнародному проєкту. Їх встановлено в закладах освіти Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus