USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Луцькій громаді офіційно створили хаб для роботи з ветеранами війни

Сьогодні 13:41
Депутати Луцькради проголосували за створення комунальної установи «ХАБ ВЕТЕРАН» у Луцьку та затвердження її Статуту.

Про це стало відомо 31 липня на засіданні сесії Луцької міської ради.

«Основною метою створення комунальної установи «ХАБ ВЕТЕРАН» є забезпечення підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, сприяння поверненню до активного повноцінного життя у суспільстві, зміцнення/відновлення родинних та суспільно корисних зв’язків, підтримки стану здоров’я.

Ухвалення рішення надасть можливість забезпечити підтримку ветеранів та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, реадаптацію та реінтеграцію ветеранів до мирного життя», – йдеться в пояснювальній записці.

Читати ще: Де і коли в Луцьку облаштують ветеранський хаб

Депутати одноголосно підтримали проєкт про створення ветеранського хабу у Луцьку. Нагадаємо, ветеранський хаб у Луцьку облаштують на вулиці Сергія Климчука (колишня вулиця Бенделіані, - ред.). Він буде розташований у приміщенні площею 1000 кв. м. Там будуть просторі зали для навчань і майстер-класів, кімнати для занять із психологом, куточки надання послуг ЦНАПу і департаменту соцполітики.

Хаб очолить радник Луцького міського голови з питань роботи з ветеранами Тарас Сасовський.

Юридичному департаменту міськради доручили вжити заходів щодо державної реєстрації комунальної установи у встановленому законом порядку. Своєю чергою, департамент фінансів, бюджету та аудиту передбачить бюджетні кошти для забезпечення установи.

Міський голова Ігор Поліщук додав: завершується робота над документацією, підрядники знайдені, триває робота з облаштування. Попередньо, з серпня працюватиме тимчасовий хаб на проспекті Волі, 23.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus