USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.62 10.85

У Луцькій громаді – новий директор департаменту земельних відносин, архітектури та реклами

3 Серпня 2021 09:41
Тривають реформи у виконавчих органах Луцької міської ради. Зокрема департамент земельних відносин архітектури і реклами очолив Веніамін Туз.

Про це під час оперативної наради 3 серпня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він наголосив, що протягом останніх місяців відбулися скорочення та реформи в органах виконавчої влади Луцької міської ради.

«Це не останні зміни, бо міська рада постійно перебуває в процесі аналізу і вивчення роботи певних керівників. Зокрема, ми маємо нового директора департаменту земельних відносин архітектури і реклами. Ним став Веніамін Туз», – зазначив мер.

Міський очільник зауважив, що в нового очільника – надзвичайно складна ділянка роботи, тому що сьогодні, окрім наявних проблемних питань із землею, архітектурою та рекламою, до Луцької громади додалося дуже багато нових населених пунктів, де також потрібно наводити порядок.

«Ваше завдання – забезпечення максимально зрозумілої і прозорої роботи департаменту, чітке надання послуг людям, зокрема учасникам АТО, які звертаються щодо питань з отримання земельної ділянки, чи звичайних громадян щодо видачі дозвільних документів тощо. Сьогодні послуги мають бути максимально спрощені», – акцентував Поліщук.

Він додав, що наступним завданням Веніаміна Туза буде інвентаризація земельних ділянок громади.

«Інвентаризація земель – це кошти, які ми отримуємо до бюджету і згодом зможемо використовувати на реалізацію основних завдань громади. Я хочу, щоб найближчим часом ви підготували чітку інформацію щодо земельних ділянок, які міській раді нібито передав Держземгеокадастр. Сьогодні дуже багато і гучно говорять про десятки земельних ділянок, переданих у власність міста. Коли ж ми почали їх перевіряти, виявилося, що більшість із них вже передали в оренду третім особам, перебувають в обтяженнях, заборонах, розташовані на схилах та урвищах і не придатні до використання. Тобто ще до прийняття закону всі ділянки були роздані і нам віддали залишки», – наголосив міський голова.

Довідково

Досвід роботи в галузі архітектурного проектування і дизайну у Веніаміна Туза – понад 20 років. У 1993 році Веніамін Веніамінович Туз закінчив Київський художньо-промисловий технікум. З 1993 по 1999 навчався у Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури. Веніамін Туз для роботи у Луцьку переїхав зі столиці, де працював дизайнером, архітектором, головним архітектором у компаніях «Квадр», Boston Animation, 4А, GSC, Denza Workspace. Він реалізовував проекти для таких компаній як Pernod-Ricard Ukraine, Visa Ukraine, Nokia, Microsoft, Platinum Bank, Oriflame та багато інших.

У серпні 2018 року його призначили керівником управління містобудування та архітектури міської ради.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus