USD 40.50 40.80
  • USD 40.50 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

У луцькій гімназії замінять старі вікна і двері

14 Червня 2024 22:48
Комунальний заклад загальної середньої освіти «Луцька гімназія №3» оголосив тендер на поточний ремонт будівлі, а саме – на заміну наявних віконних і дверних блоків.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 15 червня. Аукціон розпочнеться 17 червня.

Очікувана вартість – 980 тисяч гривень.

Ідеться про заміну 68 вікон і одних дверей на металопластикові: демонтаж віконних коробок, знімання засклених віконних рам, розбирання поясків, сандриків, жолобів відливів, заповнення віконних прорізів готовими блоками з металопластику, демонтаж дверної коробки, заповнення прорізів готовими дверними блоками, встановлення віконних зливів тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації.

Усі роботи в Луцькій гімназії №3 мають завершити до 31 липня 2024 року.

Гарантійний термін становитиме не менш як п’ять років.

Нагадаємо, комунальний заклад загальної середньої освіти «Луцький ліцей №15 Луцької міської ради» запланував поточний ремонт орендованих підвальних приміщень, які використовують як укриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus