USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

У луцькій бібліотеці функціонує блогер-студія

3 Липня 2024 17:17
Уже два роки у центральній бібліотеці для дітей (бібліотеці-студії ДіМ) функціонує блогер-студія. Впродовж цього часу студією скористалось чимало жителів міста, здебільшого молодь і діти. Організовано чимало рекламних, літературних, творчих знімань – як індивідуальних, так і колективних.

Про це повідомляє Луцька міська рада.
Лише протягом квітня-червня цього року у студії відбулось 12 занять для підлітків, де навчали техніки фотографування з використанням відеокамери та мобільних ґаджетів, творчому і креативному підходу для створення сюжетних робіт як в закритих приміщеннях, так і на природі, на вулицях міста (http://surl.li/jimdfm, http://surl.li/amfgpx). Керівник «ФотоКурсика» – ВПО Олена Полукарова з міста Краматорська, яка є активною читачкою бібліотеки, а також надає свої професійні фотопослуги.
Читати ще: У бібліотеках Луцької громади діють читацькі клуби за інтересами

Учасники «ФотоКурсика» здобули переможні місця на міському бліцконкурсі юних фотоаматорів в межах міського відкритого фестивалю «ФотоFest», організованого Центром науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради.

У вересні заняття у «ФотоКурсику» буде продовжено за оновленою програмою.
На базі блогер-студії також тривають заняття з медіаграмотності, з актуальних тем кібербезпеки, захисту облікових записів, роботи у соціальних мереж тощо.
організатори запрошують дітей та дорослих! Деталі за тел.: (0332)249072.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus