USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У луцькій багатоповерхівці від перепаду напруги погоріла вся техніка

27 Лютого 2019 08:15
В одній із багатоповерхівок Луцька через перепад напруги згоріла уся техніка. Зі слів мешканців, як би їх не було вдома міг згоріти весь будинок, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Будинок ледве не згорів від перепаду напруги, у під'їзді можна побачити пральні машини, а мешканці автомобілями вивозять свою техніку.

Лучанка розповідає, що у квартирі згоріла уся побутова техніка, яка була увімкнена у розетки.

Люди бідкаються, що на 5 поверсі зі щитової почав іти дим, далі уже по поверхах щитові почали горіти.

Детальніше - у сюжеті:


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тор Показати IP 27 Лютого 2019 09:34
У таких випадках терміново викликаються МЧСники, поліція, все фіксується і прямо в суд. Колективний позов більш вагомий і дешевше коли всі скинуться на нього. Ті срані РЕС овці вже задовбали, як і лікарі ніколи ні в чому не винні. Хоча гроші гребуть по повній. І ніяких дзвінків розмов, лише письмові заяви, на які обовязково повинні бути відповіді.
РЕС Показати IP 27 Лютого 2019 11:22
Ну шо за жлоби такі? Понакупляли дорогої техніки на десятки тисяч гривень а купити реле напруги за пару сотень гривень і поставити його на вході проводки у квартиру, для захисту техніки від перенапруги, жаба задавила?
Однозначно! Показати IP 27 Лютого 2019 16:18
Це саме той випадок ,коли гуртом й батька добре бити. Як не об'єднатися ,то ...останніми сміятимуться начальники ,які дуже мудро виписували в договорі про свою "не несе відповідальності" ...А так , трохи можуть відшкодувати..Хоча тяганини попереду не хіло..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus