USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У луцькій багатоповерхівці люди місяць сидять без тепла

8 Грудня 2020 11:32
Багатоповерхівку на проспекті Соборності, 32А, у якій четвертий тиждень немає тепла, обстежили працівники ЖКП. Знайшли декілька причин.

Про це Суспільному Волині розповів заступник директора підприємства Богдан Колацький.

У мешканців перших поверхів будинку батареї холодні. На верхніх – ледь теплі. Поки майстри ЖКП шукають причину люди ходять вдома у верхньому одязі, вмикають обігрівачі, але температура у кімнатах все одно не підіймається вище за +16, – каже жителька будинку Валентина Марчук.
Будинок обслуговує ЖКП № 8. Заступник директора Богдан Колацький розповів: у п’ятницю, 4 грудня, встановили насос для підсилення тиску води. Вчора майстри знайшли ще одну проблему. «Виявили, що в камері, перед будинком 30А прикрита засувка на звороті, хотіли відкрити, але вона несправна», – каже заступник директора жеку.

Після огляду тепломереж будинку, майстри дійшли висновку, що перебої із теплом виникли через ІТП, який встановили недавно у сусідньому будинку.
У будинку на Соборності, 32 ІТП планують встановити наступного року. А поки тепловики радять жителям багатоповерхівки звернутися в Луцьктепло із заявою про перерахунок оплати за послугу. Зі слів речника підприємства Антона Безносикова, після розгляду заяв до будинку навідається комісія, яка виміряє температуру в кімнатах і прийме рішення про перерахунок оплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
самовар Показати IP 8 Грудня 2020 11:59
ці економісти з луцьктепла ходять та переводять стріли то розбалансовано то завоздушено хай дадуть тиск 5атм та вхідну температуру не менше 55 гр ітепло появиться
Окс Показати IP 8 Грудня 2020 13:11
На Кравчука 11б вже третій рік не має опалення на перших поверхах, нас постійно показують по телебаченню. В квартирі +13. Як приходить комісія тепло появляється, а потім знов пропадає.
К.лучанин Показати IP 8 Грудня 2020 13:27
Це свідчить про те , що підготовки до опалювального сезону НЕ БУЛО !!! Можна ж було зробити перевірку системи і виконати пробні включення тепла ще на початку чи середині жовтня щоб пересвідчитись у справності. Але ні, ніхто нічого не робив. Це називається безвідповідальністю. Парадокс в тому , що керівники служб і інші посадовці у владі дуже люблять говорити про те що вони патріоти , люблять Україну, людей , одягають вишиванки, гукають СЛАВА УКРАЇНІ ! і нічого не роблять для того щоб люди жили краще. Слюсар, сантехнік і інш. без команди керівника нічого робити не будуть. А такої оманди,розпорядження їм ніхто не давав, і через це мешканців тепер ганяють по інстанціям коли грудень на дворі а в квартирах холодно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus