USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

У Луцьку на автостанції жебраки знову чіпляються до пасажирів. Муніципалам та поліції доручили розібратися

27 Вересня 2022 14:37
У Луцьку вкотре розбиратимуться з проблемою жебраків на автостанції №1, адже пасажири відчувають нузручності у користуванні послугами.

Про це йшлося під час оперативної наради у міській раді 27 вересня.

«До нас надходять скарги громадян, що знову має місце неадекватна поведінка певних людей на автостанції №1. Вони чіпляються до пасажирів, не дають можливості їм нормально сісти в автобуси, зняти кошти з банкомату теж дуже проблемно. Тобто гостям міста та лучанам заважають нормально користуватися послугами автостанції», – зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він закликав муніципальну варту та поліцію посилити роботу в цьому напрямку, аби лучани та гості міста не потерпали від такої поведінки незрозумілих осіб.

«Люди не мають відчувати незручності від поведінки певних осіб, які постійно незаконним чином заробляють гроші на автостанції», – наголосив міський голова.

Нагадаємо, на початку лютого муніципали чергували на території автостанції з метою недопущення порушень громадського порядку, жебрацтва та крадіжок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жовнір Показати IP 27 Вересня 2022 15:13
А ви їх мобілізуйте. Дітки проворні й досвідчені життям, в окупантів БК виманять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus