USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.50

У Любешівському ліцеї презентували STEM-лабораторію

Сьогодні 13:02
У Любешівському ліцеї презентували STEM-лабораторію від проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Це друга лабораторія, яку облаштовано у громаді.

Про це повідомляє Любешівська селищна рада.

Робота у лабораторії концентруватиметься на чотирьох напрямах – фізика, хімія, біологія та інформатика. Ефективність такого підходу до освіти полягає в тому, що дитина отримує не просто набір фактів – вона відразу пробує застосувати знання на практиці.

Читати ще: Робототехніка та управління дронами: в ЛНТУ відкрили STEM-лабораторію для юних науковців. Фото

Тож під час заходу вчителі разом з учнями презентували роботу нового обладнання, демонстрували, як використовують його на своїх уроках, ознайомили присутніх із цікавими дослідженнями з біології, хімії та фізики.
Серед оснащення – механічні 3D таймери, 3D ручки з витратними матеріалами, блоки живлення з контролерами, конструктори, акумулятор, цифрові лабораторії для хімії та біології, цифровий мікроскоп, комплект моделей атомів для складання молекул, пристрій для демонстрації збереження імпульсу, прилад для демонстрації спектру магнітного поля постійного магніту, базовий демонстраційний набір та інше.

Читати ще: На Волині учні розробили у шкільній STEM-лабораторії робота-сортувальника

Селищний голова Олег Кух подякував представикам проєкту USAID «ГОВЕРЛА», які також були на презентації, за сприяння у здобутті якісної освіти дітьми та висловив сподівання на подальшу співпрацю у впровадженні STEM-освіти в громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus