USD 41.30 41.65
  • USD 41.30 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Любешівському лісництві оселилася сотня фазанів

30 Листопада 2022 21:42
Розведення королівського птаха – новий напрямок у роботі ДП «Любешівське ЛМГ». Сотня фазанів оселилась днями у вольєрі підприємства.

Про це повідомляє пресслужба Любешівсього ЛМГ.

«Птахи наші волинські, тому прижитись у цій місцевості їм буде легко. Наразі плануємо частину випустити в дику природу, а решту лишити у вольєрі для розведення, – каже мисливствознавець ДП «Любешівське ЛМГ» Андрій Масюк. – Роботи чимало, адже потрібно було і відповідні умови для наших фазанів створити, і підходящий раціон підібрати, але це клопоти приємні».

Читати ще: Як волинські лісівники підгодовують диких кабанів узимку

Вольєр зробили максимально наближеним до природних умов та досить надійним, адже фазани є здобиччю для багатьох хижаків. Раціон, крім традиційних кукурудзи, пшениці, вівса та овочів, щедро збагачений спеціальними вітамінами. Щоб благородні птахи гарно перезимували та дали життя сильному, здоровому потомству.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus