USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

У Любешеві п’яний водій Toyota збив мотоцикліста на перехресті: винуватець ДТП відбувся штрафом та позбавленням прав

17 Лютого 2024 21:42
За вчинене ДТП з потерпілими у стані алкогольного сп’яніння волинянин заплатить 51 тисячу гривень штрафу та три роки не зможе сісти за кермо.

Як ідеться у вироку Любешівського районного суду, ДТП трапилася ввечері 14 серпня минулого року в селищі Любешів на нерегульованому чотирьохсторонньому перехресті вулиць Поліської та Свободи.

Близько 21.30 п’яний водій Toyota Auris Павло М. рухався вулицею Поліською, що є другорядною дорогою. Маючи змогу виявити мотоцикл Lifan LF 150-2E, який рухався по головній дорозі вулицею Свободи та під’їжджав до перехрестя з лівої сторони, водій легковика не надав йому дороги (переваги в русі) та допустив зіткнення.

Читати ще: Лучанка, яка на Toyota збила 16-річного мотоцикліста, отримала умовне покарання

Мотоцикліст у результаті падіння з двоколісного отримав травми середнього та легкого ступеня тяжкості. До початку підготовчого засідання між потерпілим та обвинуваченим було досягнуто та підписано угоду про примирення.

Суд затвердив угоду та призначив Павлу М. покарання у виді 51 тисячі гривень штрафу з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus