USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У ліцеї на Волині відкрили пам'ятну дошку загиблому військовому

13 Вересня 2023 09:48
11 вересня у Любомльському ліцеї № 2 відбулось відкриття меморіальної дошки випускнику закладу, військовому Руслану Курамшину.

Про це інформують на сторінці навчального закладу у Фейсбуці.

Руслан Курамшин загинув у бою на Донеччині.

На відкриття прийшли рідні Руслана, представники міської влади, друзі та однокласники Героя, учні старшої школи та вчителі ліцею.

Освятив та здійснив заупокійний молебень настоятель Михайлівської церкви отець Віктор.

Читати ще: На Волині на фасаді сільської школи відкрили пам’ятну дошку загиблому Герою

Право відкрити меморіальну дошку памʼяті надали сімʼї воїна. З невимовним болем, з настановами нашим дітям та словами вдячності звернулася до усіх присутні мати Героя Світлана Григорівна Курамшина.

«Наші герої з меморіальних дошок щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, батьків та вчителів, і нагадуватимуть кожному з нас, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування їх пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв», – пишуть на сторінці ліцею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus