USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У ліцеї на Волині відкрили меморіальну дошку Герою Богданові Саку

26 Січня 2024 11:26
25 січня, у 34-ту річницю від дня народження Захисника, у Мирківському ліцеї на Горохівщині відбулося урочисте відкриття пам’ятної меморіальної дошки Богдану Анатолійовичу Саку, випускнику цієї школи. Мужньому Воїну, який загинув 27 січня 2023 року поблизу Вугледара, захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

Про це повідомили в Горохівській громаді.

Згадати Героя та вшанувати його пам’ять у ліцеї зібралися рідні, друзі загиблого, педагоги та учні, волонтери, жителі громади.

Секретар міської ради Наталія Ковальчук, керівник СФГ «Зоря» Степан Сайкевич, депутат Горохівської міської ради Ольга Степанюк, старший декан ПЦУ Луцького району отець Андрій Сидор, староста Підберезівського старостинського округу Віктор Коритко та директор ліцею Олег Бачинський, висловлюючи щирі співчуття сім’ї загиблого воїна, зазначили, що наразі найголовніше наше завдання – зберегти пам’ять про подвиги земляків та допомогти кожному, хто повертається з цієї жорстокої війни.
Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини. А коли вона гине за нашу Незалежність – трагедія для всієї країни. Він поклав свою душу і тіло за те, щоб ми жили в незалежній державі.
«Богдан назавжди буде в нашій пам'яті, в наших серцях і душах», – запевняли присутні.
Право відкрити меморіальну дошку було надано синам загиблого Воїна – Тимофію та Захарію. Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, запаливши свічки пам’яті.
По завершенні заходу було відправлено літію біля могили Богдана Сака на місцевому кладовищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus