USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У ліцеї на Волині оновлять спортивний зал

31 Липня 2022 06:29
У Цуманському ліцеї проведуть поточний ремонт аварійної підлоги у спортивному залі. Роботи хочуть встигнути завершити до середини вересня.

Про це йдеться на сайті державних закупівель Prozorro. Торги оголосила Цуманська селищна рада. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 11 серпня. Аукціон розпочнеться 12 серпня.

Очікувана вартість ремонту підлоги у спортивному залі Цуманського ліцею становить 246 тисяч гривень.

За цю суму планують здійснити наступне: розбирання дерев’яних плінтусів, дощатих покриттів підлог, лаг із дощок і брусків, укладання лаг із брусків, улаштування дощатих покриттів, опорядження поверхні дерев’яних покриттів, покриття підлоги лаком, улаштування плінтусів, заміна дверей, ремонт штукатурки прямолінійних укосів, встановлення перфорованих штукатурних кутиків, шпаклювання та поліпшене фарбування укосів.

Роботи мають завершити до 10 вересня поточного року.

Гарантійний термін на виконані ремонтні роботи буде становити п’ять років.

Нагадаємо, низка волинських закладів освіти облаштовують укриття. Вони потрібні, аби учні врешті змогли з 1 вересня повернутися за парти.

Загалом лише близько 11% закладів освіти в Україні мають власні споруди цивільного захисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus