USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

У ліцеях волинських шкіл відремонтують їдальні. Скільки мільйонів витратять

Сьогодні 17:20
У двох ліцеях на Волині запланували капітальний ремонт харчоблоків. Ідеться про Павлівський ліцей Павлівської сільської ради та Світязький ліцей Шацької селищної ради.

Тендери на ремонти заклади освіти оголосили на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 9 жовтня.

Очікувана вартість капітального ремонту з модернізацією приміщення харчоблоку опорного закладу «Світязький ліцей» становить 5,846 мільйона гривень. Своєю чергою капітальний ремонт харчоблоку в Павлівському ліцеї оцінили в 3,756 мільйона гривень.

Читати ще: В Україні запровадили безоплатне харчування для учнів початкових класів

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансової спроможності.

Роботи передбачатимуть, зокрема, улаштування цегляних перегородок, улаштування цементної стяжки, улаштування покриттів із керамічних плиток, заміну дверей і вікон, внутрішнє опорядження, встановлення опалювальних радіаторів, прокладання трубопроводів, облаштування системи вентиляції, заміну умивальників та унітазів, монтаж електрообладнання та технологічного обладнання, придбання меблів, інвентаря та устаткування.

Ремонти в закладах освіти хочуть завершити до кінця поточного року.

Читати ще: Їдальні сільських шкіл на Волині відремонтують. Де і за скільки

Нагадаємо, приміщення їдальні Любешівського технічного фахового коледжу Луцького НТУ віддавали в оренду терміном на п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus