USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У лісі на Волині невідомі розставили петлі, в яких загинули тварини. Фото 18+

1 Лютого 2024 13:06
У лісі, що знаходиться на території Литовезької громади, виявили туші двох лисиць і зайця, які були вбиті браконьєрами. Вісім дротяних петель, які розставили браконьєри, помітили під час спільного рейду Державної екологічної інспекції з Іваничівською районною організацією Українського товариства мисливців та рибалок.

Про це БУГу повідомив голова цієї організації Юрій Тисько.

За його словами, у браконьєрських петлях знайшли мертвими дві лисиці та зайця. Порушників наразі впіймати не вдалося. Своїм незаконним полюванням невідомі завдали збитків на 10 тисяч гривень.

Читати ще: У селах Волині виявили труп косулі та рештки лося. Хто полює попри заборону?

Юрій Тисько зазначив, що петля – це один з найпоширеніших і жорстоких знарядь браконьєрського лову тварин. Робиться вона досить просто з металевого троса і коштує копійки. Тварина, коли потрапляє в неї, довго мучиться, а якщо і розриває петлю, то залишається калікою і довго не живе. Зазвичай, петлі ставляться в будь-який час року, але частіше за все взимку, коли тварини через сніг обмежені в пересуванні.

Читати ще: На Волині браконьєри вбили самця козулі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
543 Показати IP 1 Лютого 2024 15:02
На передовій рашистам ставте петлі , а не бідолашним тваринам, там покажіть свій героїзм. Одні воюють , а другі показують своє рашистське єство, вас би в петлю затягнути. Нелюди дибільні
так Показати IP 1 Лютого 2024 18:31
виродки....шо тут скажеш. Наше бидло нічим не краще кацапсього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus