USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У лікарні в Дніпрі через препарат постраждали 11 пацієнтів, одна дитина померла

12 Серпня 2023 20:16
У Дніпрі в міській багатопрофільній клінічній лікарні матері та дитини ім. М. Ф. Руднєва постраждали 11 пацієнтів, серед яких шестеро дітей. 11-річний хлопчик помер.

Міністерство охорони здоров’я повідомило, що причиною стала тяжка побічна реакція на препарат, попередньо, для внутрішньовенного наркозу, пише Бабель.

Постраждали пʼятеро дорослих і шестеро дітей. Пʼять з них у стані середньої тяжкості. Стан двох дорослих оцінюють як важкий. За їхні життя продовжують боротися лікарі.

Держлікслужба, правоохоронці та відповідна комісія проводять розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 12 Серпня 2023 23:13
Скільки можна бадягу якусь закупляти! Куди дивиться міністерство охорони здоровя, де контроль за якістю медпрепаратів? Вже люди від тої бадяги вмирають, хто відповідати буде, чи знову замнуть і нічого не докажуть!
911 Показати IP 13 Серпня 2023 10:02
коли міністр наш має освіту медбрата тобто фельдшера -про що можна надіятися. Подивіться яке гі..но воно закупало на коронавірус. Бодягу з прибутком собі до кешені. Пі..раси

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus