USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У лікарні помер 22-річний рятувальник, поранений під час обстрілу Сумщини

25 Липня 2023 10:35
Кількість жертв російського обстрілу Білопілля Сумської області 17 липня зросла до чотирьох. У лікарні від отриманих поранень помер 22-річний рятувальник Сергій Антоненко.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«17 липня в м. Білопілля російський снаряд влучив на територію пожежно-рятувального підрозділу. Шістьох рятувальників було травмовано. Цього дня Сергій отримав мінно-вибухову та закриту черепно-мозкову травми», – йдеться в повідомленні.

Лікарі до останнього боролися за життя Сергія, але ввечері 23 липня він помер.

«Старшому лейтенантові служби цивільного захисту Сергію Антоненку було лише 22 роки.

Своє молоде життя він присвятив порятунку людей. З перших днів війни він гідно ніс службу в місті Білопілля на прикордонні Сумщини. На його рахунку не одна вдало ліквідована пожежа та вчасно надана допомога мирним українцям, які страждали від ворожих ударів», – зазначили в ДСНС.

У загиблого залишилися батьки.

Нагадаємо, 17 липня російські окупанти завдали удару по центру міста Білопілля в Сумській області. Внаслідок удару постраждали понад 10 осіб, три жінки – загинули. У Сумській обласній прокуратурі повідомили, що одній загиблій жінці було 76 років, другій – 74 роки. Згодом від важких поранень у лікарні померла цивільна 61-річна жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus