USD 41.12 41.55
  • USD 41.12 41.55
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Лесиному виші відбувся турнір юних хіміків

2 Листопада 2023 21:54
1 листопада на базі ВНУ імені Лесі Українки відбувся обласний турнір юних хіміків, який організовувала Волинська обласна Мала академія наук спільно з університетом.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Учасниками стали збірні команди учнів 9–11 класів із територіальних громад, закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування. Загалом на турнір прибуло 14 команд. У журі конкурсу були представники факультету хімії та екології на чолі з деканом Ларисою Марушко.
До присутніх із вітальним словом звернулася проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна: «Нам приємно бачити сьогодні молодих людей, які вірять у науку та пізнання, розвивають своє майбутнє, докладають до цього значних зусиль».
Також Наталія Богданівна подякувала Волинські обласній МАН за співпрацю, а учням і педагогам – за участь у змаганнях: «Дякую Малій академії наук, її ініціативи завжди приносять своєрідну іскру в життя Університету».
Після цього юні хіміки визначали переможців конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus