USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

У лайнерах Boeing знайшли неполадку, що загрожує життю пасажирів

16 Липня 2021 18:38
Американська влада розпорядилася перевірити всі літаки Boeing 737 на предмет можливої несправності реле тиску повітря в салоні.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на New York Post.

15 липня Федеральне управління цивільної авіації США (FAA) видало директиву для американських авіакомпаній, доручивши провести повторні випробування реле і за необхідності замінити їх.

У разі несправності цієї деталі пілоти не отримають попередження про небезпечну втрату кисню в салоні під час набору висоти понад 3 тис. метрів.

У вересні 2020 року в FAA повідомили, що під час перевірок трьох лайнерів Boeing 737 реле не пройшли випробування.

Спочатку в Boeing стверджували, що це не являє проблеми для безпеки, але пізніше авіабудівник підтвердив, що «частота відмов обох перемикачів набагато вище, ніж передбачалося спочатку».

На цьому тлі в компанії підтримали вказівку FAA.

Це стало вже не першою неполадкою в лайнерах американської авіабудівної компанії за останній час – у квітні в деяких партіях літаків 737 MAX виявили проблеми з електроживленням.

А в лютому польоти літаків 777 з двигунами Pratt & Whitney PW4000-112 рекомендували призупинити – прямісінько над американським містом відвалилася частина обшивки лайнера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus