USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У «Київстарі» повідомили, які послуги у черзі на відновлення та коли нарахують компенсацію абонентам

17 Грудня 2023 19:30
«Київстар» відновив роботу VPN, також розпочато відновлення послуг M2M для бізнес-клієнтів. Компанія планує якнайшвидше включити послугу SMS.

Про це у коментарі LIGA.net повідомила речниця оператора зв’язку Ірина Леліченко.

Вона зазначила, що інформування про повну працездатність сервісів компанія буде робити по завершенні всіх стабілізаційних заходів.

У деяких населених пунктах, зокрема, у Києві, все ще виникають локальні складнощі із доступністю «Домашнього Інтернету».

Читати ще: Хакери зламали захист «Київстар» через обліковий запис працівника, – президент компанії

Для якнайшвидшого відновлення послуг «Київстар» залучив весь наявний персонал, зокрема з інших регіонів та областей. Також на період стабілізаційних заходів, послуга мобільної передачі даних може працювати із зниженою швидкістю.

«Нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку, здійснять лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг», – додала Лепіченко.

Нагадаємо, вранці 12 грудня користувачі масово заявили про масштабний збій у роботі оператора зв’язку «Київстар». Причиною збою стала хакерська атака. Відповідальність за неї взяли на себе росіяни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus