USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У Києві затримали жінку та її 14-річного сина, які палили авто військових

18 Червня 2024 15:46
Сім’я з Ніжина Чернігівської області – мати зі своїм неповнолітнім сином – на замовлення невідомого палила автомобілі військових в Шевченківському районі Києва. Зловмисників викрили під час підпалу позашляховика і тепер їм повідомлено про підозру в навмисному підпалі автомобіля.

Про це інформує Київська міська прокуратура.

Столичні правоохоронці додають, що палії причетні до двох таких інцидентів.

«Для реалізації своїх злочинних намірів родичі прибули до Києва, оселившись в одному з хостелів. Вдень вони відслідковували потрібні їм автомобілі, а вночі за допомогою запалювальної суміші вчинили два підпали», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: На Волині чоловік підпалив власний автомобіль

Жінка приїхала з Ніжина разом з 14-річним сином для того, щоб підпалили автомобіль військового на замовлення. Це завдання її сину дав невідомий чоловік через Telegram-канал.
«Разом матір’ю, яка обливала машину бензином, а потім мала зняти на відео, як вона горить, син приїхав вночі на вулицю, де стояв автомобіль марки «Мітсубісі Паджеро» військовослужбовця ЗСУ.

Працівники поліції затримали їх на гарячому та загасили машину в перші ж хвилини після підпалу. Згодом жінка та її син зізнались, що це вже не перший підпал авто, який вони вчинили на замовлення. Таким чином родина намагалася заробити гроші», – додали в прокуратурі.

Жінці та її сину повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів. Їм загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Правоохоронцями нині встановлюються замовники вчинення злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 18 Червня 2024 16:18
Військовим чи тцкашникам? Це зовсім різні люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus