USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Києві затримали 19-річного волинянина, який торгував психотропами

17 Січня 2024 15:12
Днями працівники управління патрульної поліції на одній з вулиць Святошинського району столиці зупинили молодика, у якого під час поверхневого огляду виявили пігулки, схожі на психотропну речовину МДМА. Для встановлення обставин та документування факту злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці вилучили заборонені речовини та затримали правопорушника.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Слідчі встановили, що 19-річний житель Волинської області збував заборонені речовини протягом трьох місяців, розсилаючи замовлення «клієнтам» поштою по території всієї країни. Експертиза, яку провели фахівці Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, підтвердила, що вилучені пігулки містять у складі особливо небезпечну психотропну речовину МДМА.
Читати ще: У Луцьку патрульні виявили в чоловіка майже 20 пакетиків з наркотиками

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Крім того, правоохоронці встановлюють злочинні зв’язки підозрюваного та інші можливі канали придбання й розповсюдження наркотичних засобів і психотропних речовин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus