USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

У Києві з-під завалів зруйнованого під'їзду дістали тіло дівчини, пошукові роботи завершені

10 Липня 2024 09:17
У Шевченківському районі Києва з-під завалів житлового будинку, пошкодженого російською ракетою, деблокували тіло дівчини, пошуково-рятувальні роботи завершено.

Про це повідомили у ДСНС.

«Пошуково-рятувальні роботи у житловому будинку Шевченківського району завершено. Рятувальники деблокували тіло дівчини 2006 року народження. Тривають аварійно-відновлювальні роботи», – йдеться в повідомленні.

У ДСНС уточнили, що внаслідок ворожої атаки по Києву 8 липня загинули 33 особи, серед них п’ятеро дітей, 121 – постраждали, у тому числі 10 дітей, 11 осіб врятовано.

«На місці проведення робіт залишаються майже 100 рятувальників та 8 одиниць аварійно-рятувальної техніки та інженерної техніки», – додали в ДСНС.
Зранку 8 липня на Київщині та в Києві працювали сили ППО через ракетну атаку РФ. Уламки впали в семи районах столиці. Загинули близько 30 людей, майже сотня постраждали.

Зокрема, під час ранкового ракетного обстрілу столиці постраждала дитяча лікарня «Охматдит». Війська РФ цілеспрямовано запустили по дитячому медзакладу ракету Х-101.

В Офісі генпрокурора уточнили, що 8 липня 2024 року внаслідок масованого ракетного обстрілу Києва армією РФ загинули 4 дітей. Усіх дістали з-під завалів будинку на Сирці: дві дівчинки віком 8 та 14 років, а також 2 хлопчики віком 8 та 10 років. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 10 дітей віком від 2 до 17 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus