USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Києві викрили колишнього нардепа-комуніста, який підписав звернення до путіна щодо визнання «л/днр»

10 Липня 2023 14:20
Служба безпеки зібрала доказову базу на колишнього народного депутата від забороненої «комуністичної партії України», який підтримав збройну агресію рф проти нашої держави.

Напередодні повномасштабного вторгнення росії він був одним з організаторів звернення так званої «міжнародної спілки радянських офіцерів» до президента країни-агресора, повідомляє СБУ.

У цьому «листі» його підписанти просили очільника кремля визнати «суверенітет» тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Крім того, протягом 2017-2019 років колишній нардеп брав активну участь у масових антиукраїнських заходах у москві та агітував за «приєднання» захопленої частини сходу України до рф. Також він виступав за офіційне введення на територію нашої держави військ рф.

Після 24 лютого 2022 року фігурант очікував на «бліцкриг» рашистів і швидку окупацію Києва, про що неодноразово розповідав серед оточуючих.

Також він підбурював своїх знайомих допомагати російським окупантам у разі захоплення столичного регіону.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисника виявлено заборонену комуністичну літературу і прокремлівські друковані видання.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує тюремне ув’язнення з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Липня 2023 15:14
ім'я підарюги в студію
Спиридон Показати IP 10 Липня 2023 15:14
То часом не землячки?
До Спиртдона Показати IP 10 Липня 2023 19:25
То майбуть ,чи но не Гадам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus