USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Києві спіймали сімох жінок і двох чоловіків, які показували відео з роботою ППО

31 Травня 2023 14:45
У Києві поліцейські викрили ще дев’ятьох громадян, які знімали роботу протиповітряної оборони під час чергової атаки РФ, а потім виклали відео у соціальних мережах.

Про це повідомили в поліції Києва, інформує УП.

Під час обстрілу столиці у соціальних мережах ширилися відео роботи протиповітряної оборони. Співробітники управління карного розшуку столичного главку поліції спільно із працівниками кримінального аналізу встановили дев’ятьох громадян, які знімали та незаконно поширювали інформацію.

Порушниками виявилися сім жінок та двоє чоловіків віком від 23 до 49 років. Своїми діями вони могли розкрити специфіку роботи ППО.

Усіх дев’ятьох було доставлено до відділів поліції, де з ними поспілкувалися оперативні співробітники та вони надали пояснення. Потім їх передали співробітникам Служби безпеки України для з’ясування усіх обставин.
Поліція Києва вкотре нагадує про заборону фото та відеофіксації роботи ППО та закликає зберігати інформаційну тишу.

Раніше правоохоронці встановили особи шістьох киян, які незаконно поширювали інформацію про роботу сил ППО під час масованої атаки Росії на столицю у ніч на 16 травня, і двох молодиків, які знімали роботу ППО в Києві 29 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus