USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

У Києві п’ять годин відбивали атаку «Шахедів». Пошкоджено 20 автомобілів

26 Вересня 2024 09:33
Сили протиповітряної оборони зафіксували, що у напрямку столиці летіли понад півтора десятка безпілотників, бойова робота по них тривала протягом п’яти годин. У результаті десяток дронів вдалося знищити.

Про це повідомили начальник КМВА Сергій Попко та ДСНС, передає УП.

«Силами та засобами ППО було знешкоджено приблизно десяток російських ударних дронів. (Точну кількість та тип БПЛА у своїх звітах оприлюднять Повітряні сили)», – інформував начальник КМВА.

Спершу Попко повідомив про те, що одна дитина дістала поранення. Але пізніше у КМВА зазачили, що інформація про постраждалу дитину не підтвердилася.

Читати ще: ЗСУ відбили 54 ворожі штурми на Покровському напрямку, – Генштаб

У ДСНС повідомили, що внаслідок російської атаки у Печерському районі сталася розгерметизація газової труби на першому поверсі житлової пʼятиповерхівки з подальшим горінням. Пожежу вже загасили.

Пошкоджено близько 20 автомобілів. У чотирьох житлових будинках вибито вікна.

Також уламки впали на території дитячого садочка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus