USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60

У Києві оголосили підозру 73-річному чоловіку, який напав на волонтерку через українську мову

5 Червня 2024 18:08
Поліція Києва знайшла чоловіка, який напав на місцеву волонтерку в Оболонському районі міста. Йому повідомили про підозру в хуліганстві.

Про це повідомили в поліції Києва та Київській міській прокуратурі.

Спільно з аналітиками кримінального аналізу та працівниками Служби безпеки України поліціянти розшукали одного з нападників на волонтерку. Ним виявися місцевий мешканець 1950 року народження.

Йому повідомили про підозру в хуліганстві (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України), за що він може отримати до 4 років позбавлення волі. Чоловік своєї провини не визнає і каже, що на відео не він. Конфлікту з дівчиною він не пам’ятає, мовляв, через свій поважний вік. Другого нападника на жінку досі шукають.

Читати ще: Приревнував до співмешканки: волинянин зарізав 45-річного чоловіка

Напередодні, 4 червня, волонтерка, на ім’я Наталя, опублікувала в соцмережах відео, на якому з неї насміхалися чоловіки, яким вона сказала, що не розуміє російської мови. Один чоловік казав, що «скоро сюди прийдуть росіяни», вилаяв її та намагався забрати в неї телефон, на який вона знімала.
За словами волонтерки, чоловік також плюнув їй в обличчя та постійно імітував кидок гаджета об асфальт. Її також ударили по ногах, де залишилися садна й гематома, та в обличчя.

У поліції Києва зв’язалися з потерпілою та запросили її до Оболонського управління поліції, де вона надала свідчення щодо обставин події. Після цього слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus