USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро: з води дістали тіло чоловіка. Оновлено

Сьогодні 16:52
У Києві стався обрив тросу на атракціоні. Рятувальники шукають 20-річного хлопця, який впав у Дніпро.

Про це повідомили у КМДА.

«Рятувальники шукають хлопця, який впав у Дніпро через обрив тросу атракціону. Триває рятувально-пошукова операція, до якої залучені спеціальна техніка та катери із водолазами», – йдеться у повідомленні.

У КМДА наголосили, що вимагатимуть від правоохоронців ретельного розслідування як самої надзвичайної ситуації, так і діяльності компанії, що експлуатує атракціон, відкритий у 2021 році.

Як у повідомила поліція Києва, інформація про нещасний випадок, який трапився на атракціоні, що пролягає через річку Дніпро, надійшла близько 14:00.
Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група Печерського та головного управлінь поліції, працівники відділу поліції у річковому порту Київ, патрульні поліцейські та ДСНС. Пошуки людини тривають.

Читати ще: На Ковельщині у ставку втопився хлопчик

Як повідомила Патрульна поліція Києва, через аварію ускладнений рух Набережним шосе.

«У зв’язку з аварією на атракціоні на Набережному шосе рух транспорту ускладнений», – зазначається у повідомленні.

ОНОВЛЕНО

Тіло хлопця дістали з води. Як повідомили, обладнання для кріплення, яке було на ньому, виявилося занадто тяжким, щоб виплисти, воно потягнуло його на дно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus