USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Києві медики швидкої вийшли на протест через низьку зарплату

6 Травня 2020 18:37
У Києві лікарі клінічної лікарні швидкої медичної допомоги вийшли на акцію протесту в зв’язку зі зниженням їхніх зарплат.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Акція співробітників лікарні швидкої допомоги пов’язана з тими зарплатами, які ми отримали. Пов’язана з тим ставленням у ЗМІ, і з боку тих представників уряду, які вважають, що нам дійсно платять дуже багато ... Ми хочемо продовжувати надавати ту ж допомогу, що ми й надавали. Ми хочемо, щоб реформа не знищила нашу лікарню, і таких же як ми. Ми хочемо, щоб про нас говорили як про тих людей, які варті поваги», – сказав під час акції лікар Віталій Черкашин.

Він зазначив, що доплати, які отримували лікарі раніше, були врізані. За його словами, лікарі отримали зарплату на 40 −50% менше, ніж було раніше.
«Наш протест виражається не в тому, щоб протестувати проти нашої роботи і проти того, що ми робимо. Ми просто вийшли, щоб сказати, що ми хотіли б змін. Але змін таких, які були б на краще, а не дивитися як система щороку погіршується», – сказав Черкашин.

Як повідомлялося, в Україні 1 квітня розпочався другий етап медичної реформи. Ним передбачено, що заклади охорони здоров’я, які надають спеціалізовану (міські, районні лікарні) та високоспеціалізовану (обласні лікарні та центри) медичну допомогу, отримуватимуть кошти за договором з НСЗУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Зізі Показати IP 6 Травня 2020 18:55
Так вы все не так поняли! Мы вот вам обещаем по 4 тис. долларов. Теперь расходитесь, мы пообещали... и вам, и учителям, и всем лохам.
Голова до Зізі Показати IP 6 Травня 2020 20:12
так то ж 4 ти доларів обіцяли за рік а не за місяць)))).
Зізі до Голова Показати IP 6 Травня 2020 20:35
Да?! Ска блть...
Народна прокуратура Показати IP 6 Травня 2020 19:57
Швидка допомога - найтяжчий для роботи медичний підрозділ, інколи небезпечний для життя і здоров'я і мало хто з лікарів хоче йти туди працювати. Зменшувати їм зарплату - якийсь нонсенс. Але цікаво, скільки їм доплачували, якщо зараз вони отримали на 50% менше?
Так Показати IP 7 Травня 2020 08:40
Ну просто тре відновити в пам'яті передвиборні обіцянки гаранта, він їх просто виконує. Любителі 95 кварталу мають оцінити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus