USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Києві автобус наїхав на людей на зупинці та зніс торговий кіоск

28 Жовтня 2020 22:04
Жахлива ДТП стался у Києві біля станції метро «Видубичі». Автобус № 43К несподівано виїхав на пішохідну зону, де збив двох жінок та чоловіка. Також транспортний засіб розніс один з торговельних наметів.

Про кривавий інцидент розповіли у поліції Києва, зазначивши, що всі обставини та причини ДТП з’ясовують слідчі. Втім, на місці інциденту правоохоронці кажуть про те, що в автобуса LAZ могли відмовити гальма, повідомляє 24 канал.

За непідтвердженою інформацією, водій автобусу намагався зупинити його об бордюр, але замість цього транспортний засіб виїхав на пішохідну зону.
Фактично некерований автобус збив двох жінок біля зупинки громадського транспорту, а також чоловіка. Одну з жінок свідки інциденту дістали буквально з-під ЛАЗу «Київпастрансу». Вона вижила.

Медики «швидкої» госпіталізували обох постраждалих у лікарні із травмами різного ступеня важкості.
Чоловік від удару отримав не сумісні з життям травми. Його смерть була миттєвою.
У поліції кажуть, що інцидент був «зареєстрований належним чином». Кваліфікацію трагічної ДТП слідчі нададуть після проведення першочергових дій на місці аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus