USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Китаї створили перший обчислювальний центр штучного інтелекту

20 Лютого 2023 00:57
У столиці Китаю розпочав роботу перший обчислювальний центр штучного інтелекту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Сіньхуа.

«Пекін запустив свій перший обчислювальний центр штучного інтелекту «Ascend AI», аби підтримати все більший запит у місті на розумну обчислювальну потужність», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що створення центру було спільно профінансовано урядом пекінського району Меньтоугоу й компаніями ZGC Group та Huawei.

Центр надає підприємствам та дослідницьким інститутам послуги з обчислювання на основі апаратного та програмного забезпечення Ascend AI. Він уже уклав угоди із 47 клієнтами та пропонує проєктну обчислювальну потужність, що перевищує 248Р.

Новостворений центр планує продовжити розширюватися, у найближчій перспективі забезпечивши обчислювальну потужності 500Р, а в довготерміновій – 1000Р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus