USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Китаї на хімзаводі з виробництва полікремнію вибухнув реактор, – ЗМІ

9 Червня 2021 09:38
У китайському місті Шіхецзи, у районі Синьцзян, виникла сильна пожежа на заводі з виробництва полікремнію Xinjiang West Hesheng Silicon Industry Co., Ltd.

Про це у вівторок, 8 червня, повідомило видання Jimu News, передає Корреспондент.net.

«На заводі компанії «Xinjiang West Hesheng Silicon Industry Co., Ltd» в західному Сіньцзяні сталася пожежа в пакувальному цеху... Пожежа почалася в 15 км на південь від центру міста Шіхецзи в індустріальному парку. За даними уряду, жертв немає. Згідно з попереднім звітом, на підприємстві вибухнув кремнеземний реактор», – зазначає Дзеркало тижня.

Відзначається, що згідно з результатами перевірки фахівців, речовини, які потрапили в повітря, переважно є твердими частинками, а не токсичними і шкідливими газами.

Користувачі соцмережі Twitter пишуть, що до пожежі на підприємстві прогримів вибух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus