USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Киргизстані обстріляли машину колишнього президента

9 Жовтня 2020 17:09
У столиці Киргизстану 9 жовтня невідомі скоїли замах на колишнього президента Алмазбека Атамбаєва. Машину з політиком обстріляли невідомі.

Інцидент трапився, коли машина з Атамбаєвим проїжджала площею Ала-Тоо, що у столиці Киргизстан, повідомила радниця ексглави держави, передає 24 канал з посиланням на Mash.

У мережі одразу ж з'явилося відео моменту замаху. Щоправда, важко зрозуміти, звідки саме лунають постріли.
Атамбаєв заявив, що він не постраждав. Цього не можна сказати про його автомобіль. Екслідер Киргизстану показав сліди від куль журналістам.

Нагадаємо, президент Киргизстану Сооронбай Жеенбеков ввів режим надзвичайного стану в столиці країни Бішкеку з 20:00 п'ятниці, 9 жовтня. Жеенбеков доручив Генштабу ввести в Бішкек війська для охорони правопорядку та припинення збройних зіткнень.

Напередодні Жеенбеков заявив, що готовий піти у відставку, як тільки ситуація в країні нормалізується. За його словами, зараз політична ситуація в країні досягла критичної точки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правдиво Показати IP 10 Жовтня 2020 22:20
вчиться в киргизів! а в нас хоч одного злодія-президента затримають коли небуть!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus