USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Кривому Розі кількість постраждалих від ракетного удару зросла до 73

8 Вересня 2023 20:38
У Кривому Розі кількість постраждалих внаслідок ракетного удару зросла до 73 осіб.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«За уточненою інформацією, у Кривому Розі – 73 постраждалих. З них 35 – в лікарні. Стан 34-річного і двох 28-річних чоловіків медики все ще оцінюють як важкий. Одна людина загинула», – написав він.

У місті, серед іншого, понівечені 62 багатоквартирні будинки та 7 приватних осель. Побиті понад півсотні авто. Комунальні служби все ще розчищають територію від уламків. Вивезли майже 210 т зруйнованих конструкцій.

Також зазначається, що протягом дня ворог атакував Нікопольщину. На районний центр спрямував дрон-камікадзе. Цілив і з важкої артилерії. З неї ж бив по Марганецькій громаді.

Пошкоджена адмінбудівля, приватний будинок, 2 легкові машини.

У атакованому сьогодні росіянами Кривому Розі 236 осіб звернулися із заявами щодо відшкодування за втрачене майно, написав міський голова Олександр Вілкул.

«Отримали звернення від 163 мешканців щодо пошкодженого майна. Ще 73 постраждалих подали заяви через Дію на державну допомогу», – йдеться у дописі.

Як раніше повідомляв міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, зранку 8 вересня росіяни вдарили ракетою по середмістю Кривого Рогу. Зруйнована одна із адмінбудівель поліції. Унаслідок російського удару загинув поліцейський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus