USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.30 10.55

У Кривому Розі два дні шукали дівчинку й знайшли тіло: в убивстві підозрюють її матір

23 Червня 2024 23:05
У Кривому Розі поліція затримала матір 10-річної дівчинки, яку два дні розшукували, за підозрою в її жорстокому вбивстві, тіло дитини знайшли.

Про це повідомляє УП з посиланням на Національну поліцію України.

Матір дівчинки звернулася до поліції 20 червня та повідомила, що дві години тому її донька пішла з дому та не повернулася. Для пошуків зниклої було розгорнуто пошукову операцію, орієнтовано весь особовий склад поліції. Було залучено понад 50 правоохоронців, волонтерів, кінологів, рятувальників та курсантів.
Крім того, поліцейські ювенальної превенції встановили та опитали знайомих і всіх, з ким дитина спілкувалася. Як виявилося, ніхто з них не бачив та не розмовляв з нею після 15 червня.
У результаті з’ясування всіх обставин події поліцейські встановили, що дівчинка стала жертвою злочину, а до вбивства дитини причетна її матір. 15 червня під час сварки вона жорстоко вбила власну доньку.

Читати ще: Проголосив себе сповідником дивної віри: на Волині чоловік довів до самогубства неповнолітнього сина

Для приховання слідів злочину жінка поклала тіло до валізи, вивезла на дачу, перенесла до погребу та залила бетоном. 22 червня поліцейські знайшли тіло дівчинки. Криміналісти та слідчі провели огляд місця події, вилучили всю необхідну слідову інформацію та речові докази. Тіло скеровано на проведення судово-медичної експертизи.
Цього ж дня 40-річну жінку затримали в порядку ст. 208 КПК України. 23 червня їй повідомили про підозру за скоєння умисного вбивства малолітньої дитини згідно з п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне увʼязнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus