USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У крові дворічного хлопчика, який помер у Луцьку, виявили алкоголь

17 Травня 2024 13:40
У крові дворічного хлопчика, який помер у Луцьку 1 травня в одній із багатоповерхівок на вулиці Винниченка, виявили алкоголь.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, висновків кінцевої експертизи ще немає, але дійсно у крові дитини виявили алкоголь.

Нагадаємо, до поліції повідомлення про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшло 1 травня близько 17 години. За словами 24-річної матері, вона з сином вдень заснула, а коли прокинулась, виявила його без ознак життя. На місце прибули медики, які, на жаль, підтвердили смерть дитини.

Читати ще: Сім’я хлопчика, який помер від отруєння у Луцьку, зловживає алкоголем, батька судять за побої. Подробиці

Попередня причина – отруєння невідомою речовиною.

За даними поліції, які порушили кримінальне провадження за фактом смерті дитини, того дня подружжя зі своїми знайомими вживало алкоголь.

«Поліцейські опитали 24-річну матір, вона повідомила, що близько обідньої пори лягла з ним спати, прокинулась, оскільки вже поруч лежала дитина без ознак життя. Також опитали 33-річного її співмешканця, батька цього хлопчика, до слова, в них є ще 4-річний син. Відомо, що подружжя того дня зі знайомими вживало алкогольні напої. Наразі йдеться про попередню причину смерті – це отруєння невідомою речовиною», – повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Читати ще: 19-річній волинянці, яка заморила двомісячну дочку голодом, повідомили про підозру

Зі слів сусідів, молода сім’я періодично вживає алкоголь. Часто до них викликають патрульних поліцейських.

Наразі відкрито кримінальне провадження та триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 17 Травня 2024 13:57
Це вина соціальної служби,яка не вилучила дитину з сімї алкашів.
Анонім Показати IP 17 Травня 2024 15:44
нема чого платити за дітей, то й плодити не буде різна алкашня, нещасні діти стають заручниками тупих законів. В США ніхто не платить і народжують. Відпустку при народженні дають не більше місяця і нормально. А тут розвели рай для алкашні.
лучани до Анонім Показати IP 17 Травня 2024 16:05
у США три місяці БЕЗОПЛАТНОГО декрету. Соціальна служба в Україні даром отримує зарплату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus