USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У Кракові поляки напали на компанію українців і відрізали 17-річному хлопцю палець мачете

Сьогодні 11:12
У Кракові на місцевій водоймі група поляків напала із мачете та сльозогінним газом на 17-річного українця і жорстокого його побила. Хлопцю відрубали палець і пробили голову.

Про це повідомляє yavp.pl.

За повідомленням, напад стався ввечері 10 липня. 17-річний хлопець з України разом із п’ятьма знайомими проводив час біля водойми в дільниці.

За словами матері хлопця, близько 21:00 до них підійшли четверо молодих поляків, які почали вимагали цигарки. Коли їх не отримали, то почали вести себе агресивно. 17-річний хлопець став на захист своїх друзів, зав’язалася бійка, під час якої нападники використали сльозогінний газ та холодну зброю – мачете.

Читати ще: У Празі російськомовні іноземці напали на волонтерів, які збирали гроші для України

Нападники відрізали ним один із пальців юнаку з України. Аби врятуватись від агресивних поляків, хлопець стрибнув у воду.

Видання стверджує, що наразі краківська поліція встановлює всі обставини події. Поки що нічого не затримано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йцук Показати IP Сьогодні 13:20
а шош то таке ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus