USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Кракові для українців відкрили ще один центр оформлення документів

30 Січня 2023 23:43
Представництво державного підприємства «Документ» 30 січня відкриває стаціонарний центр обслуговування українських громадян у польському місті Краків.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Новий відокремлений підрозділ ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби, запрацює за адресою: GaleriaKrakowska, Pawia 5, 31-154 Kraków, Lokalno 6, Piętro 2.

Тут українські громадяни, які вимушено перебувають за межами України під час війни, можуть отримати такі послуги: одночасне оформлення закордонного паспорта та ID-картки, оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлення ID-картки, обмін посвідчення водія, страхування.

Читати ще: МВС пояснило, як обміняти українське посвідчення водія у Польщі

«Звертаємо увагу, що прийом заяв на оформлення паспортних документів можливий як за попереднім записом, так і у порядку «живої черги», – зауважили в МВС.

Центр працює з понеділка по суботу, з 9:00 до 18:00.

«Оплата здійснюється безпосередньо на місці – за допомогою сервісу онлайн-оплати послуг. Для цього при собі необхідно мати смартфон та банківську картку або реквізити банківської картки (оплата готівкою наразі є недоступною)», – зауважили у МВС.

У міністерстві нагадали, що у Республіці Польща діє уже чотири відокремлених підрозділи ДП «Документ»: у Варшаві, Кракові, Ґданську та Вроцлаві, куди вже звернулися майже 140 тисяч українців для оформлення необхідних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus